DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İstanbul’a Sarı Kodlu Uyarı: Kış Fırtınası Geliyor, İşte Detaylar

İstanbul’a Sarı Kodlu Uyarı: Kış Fırtınası Geliyor, İşte Detaylar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'u etkisi altına alacak kış fırtınası için sarı kodlu uyarıda bulundu. İstanbul Valiliği, olumsuzluklara karşı tedbirli olunması çağrısında bulunuyor. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
2 Aralık 2023 15:26
İstanbul’a Sarı Kodlu Uyarı: Kış Fırtınası Geliyor, İşte Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurt genelinde etkisini artıran kış mevsimi, İstanbul’u da vuruyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün İstanbul’un kuzey ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, hamlesi 75 km/saat) bekleniyor. Bu durum, sarı kodlu uyarı ile birlikte İstanbul Valiliği tarafından da duyuruldu.

Ulaşımda olası aksaklıklar, çatı uçmaları ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi risklere karşı İstanbul Valiliği, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Hava koşulları aynı zamanda deniz ulaşımını da etkileyerek bugün planlanan bazı seferlerin iptaline neden oldu.

Diğer yandan, Marmara Bölgesi genelinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, Kırklareli çevreleri ile Çanakkale’nin güney ve Balıkesir’in batı kıyı ilçelerinde sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve zaman zaman kısa süreli fırtına beklentisi bulunuyor.

Hava durumu tahminleri şu şekilde:

Bursa: Parçalı bulutlu, 24°C
Edirne: Parçalı ve çok bulutlu, 22°C
İstanbul: Parçalı bulutlu, 19°C
Kocaeli: Parçalı bulutlu, 22°C
Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de benzer hava durumu koşulları ve beklenen sıcaklıklarla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.