DOLAR 32,8420 -0.2%
EURO 35,6752 -0.57%
ALTIN 2.535,970,06
BITCOIN 2190219-0,78%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İstanbul Fatih’te Hafriyat Kamyonu Tramvay Hattını Felç Etti

İstanbul Fatih’te Hafriyat Kamyonu Tramvay Hattını Felç Etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde tramvay seferlerine geçici bir süre ara verildi. Bir hafriyat kamyonunun tramvay hattına zarar vermesi nedeniyle yaşanan kesinti hakkındaki detaylar haberimizde.

ABONE OL
8 Kasım 2023 22:28
İstanbul Fatih’te Hafriyat Kamyonu Tramvay Hattını Felç Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un tarihi Fatih ilçesinde, Beyazıt ile Laleli tramvay durakları arasındaki Ordu Caddesi üzerinde yayalaştırma çalışmaları sırasında beklenmedik bir olay meydana geldi. Bir hafriyat kamyonu, damperiyle tramvay hattına enerji sağlayan elektrik kablolarını kopararak büyük bir aksamaya neden oldu.

Bu beklenmedik olay sonucu, tramvay hattına enerji veren kablolar zarar gördü ve tramvay seferlerinde kesintiler yaşandı. Tramvaylar, bir süreliğine seferlerine ara vermek zorunda kaldılar.

Metro İstanbul, konuyla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda bir inşaat firmasına ait damperli kamyonun katener (enerji) telini koparması nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Sultanahmet ve Yusufpaşa-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Tramvay hattının yeniden tam kapasiteyle hizmete açılması için ekiplerin hızla çalıştığı belirtildi. İstanbul’da toplu taşıma seferlerinde kısa süreli kesintiler yaşanabileceğini göz önünde bulundurarak seyahat planlarınızı güncellemekte fayda var.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.