DOLAR 34,0536 0.02%
EURO 37,6018 -0.08%
ALTIN 2.745,650,09
BITCOIN 19528814,00%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İsrail’in Ambulanslara Saldırıları Sürüyor – Sağlık Bakanı Koca

İsrail’in Ambulanslara Saldırıları Sürüyor – Sağlık Bakanı Koca

İçinde hastalar ve yaralılar olan ambulansların İsrail'in saldırılarına maruz kaldığına dikkat çeken Sağlık Bakanı Koca, uluslararası toplumu İsrail'in insanlık dışı saldırılarına karşı harekete geçmeye çağırıyor.

ABONE OL
4 Kasım 2023 11:12
İsrail’in Ambulanslara Saldırıları Sürüyor – Sağlık Bakanı Koca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardı arkası kesilmediğini belirterek, içinde hastalar ve yaralıların bulunduğu ambulansların bile hedef alındığını ifade etti. Koca, uluslararası toplumu İsrail’in insanlık dışı saldırılarına karşı harekete geçmeye çağırdı.

Bakan Koca, hastaların ve yaralıların nakli için ambulansların kullanıldığı bir bölgede gerçekleşen saldırının ne kadar utanç verici olduğunu vurguladı. Türkiye’nin Gazze’deki durumu kritik olan hastaları tedavi edebilmek için hazır olduğunu belirterek, uluslararası toplumun İsrail’in bu saldırılarına son vermesi gerektiğini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.