DOLAR 32,8306 -0.23%
EURO 35,6940 -0.57%
ALTIN 2.539,470,19
BITCOIN 2161080-3,52%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Büyük Operasyon: 88 Terör Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Büyük Operasyon: 88 Terör Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonu, 9 ilde eş zamanlı olarak 88 terör şüphelisinin yakalanmasıyla sonuçlandı. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
2 Aralık 2023 15:40
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Büyük Operasyon: 88 Terör Şüphelisi Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis merkezli 9 ilde düzenlenen Kahramanlar Operasyonu’nun başarıyla tamamlandığını açıkladı. Operasyon kapsamında, 88 bölücü terör örgütü şüphelisinin gözaltına alındığı belirtildi.

Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, “BTÖ’ye üye olma, yardım-yataklık etme ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda, terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri, terörizme finansman sağladıkları tespit edilen 88 şüpheli gözaltına alındı.

Aramalarda yapılan detaylı incelemelerde ise 5 AK-47 tüfek, 7 ruhsatsız tabanca, 18 ruhsatsız av tüfeği ve birçok örgütsel yayın ele geçirildi. Operasyon, Bitlis merkezli olmak üzere 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.