DOLAR 32,8287 -0.22%
EURO 35,6710 -0.59%
ALTIN 2.537,070,09
BITCOIN 2164734-2,41%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Zehir Tacirlerine Karşı Narkogüç Operasyonu Sonuçları Açıklandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Zehir Tacirlerine Karşı Narkogüç Operasyonu Sonuçları Açıklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen Narkogüç operasyonunun sonuçlarını açıkladı. Operasyonlar sonucunda 158 şüpheli şahıs yakalandı ve uyuşturucu madde ticaretine darbe vuruldu.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:08
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Zehir Tacirlerine Karşı Narkogüç Operasyonu Sonuçları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, zehir tacirlerine karşı gerçekleştirilen Narkogüç operasyonunun sonuçlarını duyurdu. Operasyonlar, Türkiye genelinde 12 ilde etkili bir şekilde gerçekleştirildi ve 158 şüpheli şahsın yakalandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, operasyonlar hakkında şu detayları verdi: “Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Diyarbakır, Aydın, Antalya, Kütahya, Bitlis, Mersin, İstanbul, Elazığ, Nevşehir, Kütahya, Erzurum ve Gaziantep olmak üzere Emniyet ve Jandarmamız 12 ilimizde Narkogüç Operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlarda zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcıları toplam 158 şüpheli yakalandı. Bu şüphelilerden 55’i tutuklandı, 3’üne adli kontrol kararı verildi ve diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor.”

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nın operasyonunda, 6 ton 68 kilogram esrar, 523 bin kök kenevir, 358 bin kök skunk ele geçirildi ve 16 zehir taciri yakalandı. Diğer illerde de benzer şekilde uyuşturucu madde bulunarak zehir tacirlerine yönelik etkili operasyonlar gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan polis ve jandarma ekiplerini tebrik ederek, “Uyuşturucu satıcılarının gençlerimizi ve toplumu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.