DOLAR 32,9403 -0.15%
EURO 35,7970 -0.21%
ALTIN 2.523,750,65
BITCOIN 22206933,24%
İstanbul
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya Mersin’de Huzur ve Güvenlik Toplantısına Katıldı: “Türkiye Yüzyılı Vizyonu”

İçişleri Bakanı Yerlikaya Mersin’de Huzur ve Güvenlik Toplantısına Katıldı: “Türkiye Yüzyılı Vizyonu”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen "Büyükşehir Huzur ve Güvenlik" toplantısına katılarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendirdi. Bakan Yerlikaya, terörle mücadele, düzensiz göç, siber suçlar gibi konularda yapılan operasyonlara ve alınan önlemlere dair bilgiler verdi.

ABONE OL
10 Kasım 2023 18:12
İçişleri Bakanı Yerlikaya Mersin’de Huzur ve Güvenlik Toplantısına Katıldı: “Türkiye Yüzyılı Vizyonu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen “Büyükşehir Huzur ve Güvenlik” toplantısına katılarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendirdi. Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu açıkladığını hatırlatarak, bu vizyonun temelini oluşturan 16 başlıktan birinin “Huzur” olduğunu vurguladı.

Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin huzur ve güvenliğini sağlamak adına polis, jandarma, sahil güvenliği gibi birimlerle birlikte çalıştıklarını belirtti. Terör, organize suçlar, uyuşturucu, göçmen kaçakçıları, siber suçlar ve asayiş gibi farklı alanlarda operasyonlar düzenlediklerini ifade etti.

Mersin’de gerçekleştirilen operasyonlara dair de bilgiler veren Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede elde edilen başarıları paylaştı. Mersin’de düzensiz göçmen sayılarını aktaran Yerlikaya, siber suçlar ve bilişim hukuku konularında da güvenlik güçlerinin mücadele ettiğini belirtti.

Ayrıca, kaçakçılık suçlarına karşı yapılan operasyonlar, uyuşturucuyla mücadelede elde edilen başarılar ve düzenlenen diğer operasyonlara dair detaylı bilgiler paylaşıldı. Bakan Yerlikaya, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için kararlılıkla mücadele ettiklerini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.