DOLAR 34,0536 0.02%
EURO 37,6018 -0.08%
ALTIN 2.745,650,09
BITCOIN 19528814,00%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Himayesinde ‘Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım’ Projesi Kapsamında Açılış Programı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Himayesinde ‘Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım’ Projesi Kapsamında Açılış Programı Gerçekleştirildi

Konya'da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın himayesinde gerçekleştirilen "Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım" projesinin açılış programı, Selçuklu Kongre Merkezi'nde yapıldı. Programa İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu da katıldı. Açılış programında konuşan Konya Valisi Vahdettin Özkan, muhtarların toplumda önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti ve muhtarları kamu hizmetlerinde etkin birer yardımcı olarak tanımladı. Programa çok sayıda davetli ve muhtar katıldı.

ABONE OL
13 Kasım 2023 21:19
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Himayesinde ‘Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım’ Projesi Kapsamında Açılış Programı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın himayesinde gerçekleştirilen “Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım” projesinin açılış programı, Konya’da düzenlendi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu da hazır bulundu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Osman Aydemir’in konuşmasıyla devam etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen programda konuşan Konya Valisi Vahdettin Özkan, muhtarların toplumda önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti. Özkan, muhtarlık kurumunun kamu idareleriyle vatandaş arasında bir köprü görevi üstlendiğini vurgulayarak, muhtarların vatandaşların hissiyatına tercüman olan, kamu hizmeti yapan ve sivil anlamda işlev gören birer kurum olduğunu belirtti.

Vali Özkan, muhtarların kamu hizmetlerinde etkin birer yardımcı olduğunu söyleyerek, “Muhtarlarımızın getirdiği taleplere baktığımız zaman, artık dikey olarak bakanlıklarımız düzeyinde yapılan iş ve işlemlerin nasıl yapıldığına oldukça hakim olduklarını görüyorum. Muhtarlarımız, hükümetin, idarenin çok etkin birer yardımcısıdır. Vatandaşlarımızın hissiyatına hakim ve ihtiyaçlarından haberdarsınız. Sivil anlamda esas olarak yaşadığımız bölgede ve mahallede insanların üzerinde ittifak ettiği kişilersiniz” dedi.

Programa çok sayıda davetli ve muhtar katılırken, muhtarlar projenin hayata geçirilmesindeki önemli rolü nedeniyle tebrik edildi. Program, muhtarlar arasında deneyim paylaşımı ve bilgi alışverişi imkanı sağladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.