DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamas, Yabancı Esirleri Gazze’den Serbest Bırakacak

Hamas, Yabancı Esirleri Gazze’den Serbest Bırakacak

Hamas'ın silahlı kanadı, Gazze'de tuttukları bazı yabancı uyruklu esirleri serbest bırakma kararı aldı. İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü, esirlerin Gazze'de tutulmasını istemediklerini ve yakın bir zamanda serbest bırakacaklarını açıkladı. Ayrıca, İsrail'in bir esiri kurtardığı iddialarını redde

ABONE OL
1 Kasım 2023 23:36
Hamas, Yabancı Esirleri Gazze’den Serbest Bırakacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ellerindeki bazı yabancı uyruklu esirleri Gazze’de tutmak istemedikleri için serbest bırakacaklarını aracılara bildirdi. Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, çeşitli ülkelerden gelen talepler üzerine ellerindeki bazı yabancı esirleri Gazze’de tutmak istemediklerini ve yakın bir zamanda serbest bırakacaklarını açıkladı. Ayrıca, İsrail’in bir askerini kurtardığı iddialarını yalanlayarak, bu esirin Gazze Şeridi’nde farklı bir grup ya da kişi tarafından alıkonulan bir esir olabileceğini belirtti. Ubeyde, İsrail’in İzzeddin Kassam’ın esirlerine ulaşamayacağını ve Gazze’deki kalan esirleri kurtarmak için çok uzun bir süreye ihtiyaç duyacaklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.