DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gergerlioğlu, Bahçeli’ye Tepki Gösterdi: ‘Haddini Bileceksin Bahçeli’

Gergerlioğlu, Bahçeli’ye Tepki Gösterdi: ‘Haddini Bileceksin Bahçeli’

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yargıtay ve Anayasa Mahkemesi arasındaki gelişmeler üzerinden yaptığı saldırılara Meclis'te tepki gösterdi. Gergerlioğlu, Bahçeli'nin hakaret ve iftiralarını geri çevirerek, 'Halkın vekiline hakaret halka hakarettir. Haddini bileceksin Bahçeli!' dedi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 07:34
Gergerlioğlu, Bahçeli’ye Tepki Gösterdi: ‘Haddini Bileceksin Bahçeli’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yargıtay ve Anayasa Mahkemesi çatlağına ilişkin siyasetçilere yaptığı saldırılara sert tepki gösterdi. Gergerlioğlu, Bahçeli’nin haEkaret ve iftiralarını reddederek,

“Halkın vekiline hakaret halka hakarettir. Haddini bileceksin Bahçeli! Talimatlarını dinleterek vekilliğimi düşürdüler ama AYM’nin 15-0 oy birliğiyle Meclise döndüm. Hadsizliği ve zulmü yendik; halkımızla beraber yendik. Hukuka çarpacaksın Bahçeli! Hazmedeceksin Bahçeli! Haddini bileceksin Bahçeli!”

ifadelerini kullandı. Gergerlioğlu, ayrıca Bahçeli’nin Alaattin Çakıcı üzerinden eleştirilerine de cevap verdi ve çıkış yapan Çakıcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı alıntıladı.

İşte Çakıcı’nın o paylaşımı:

Allattin Çakıcı HEDEP'li vekile demediğini bırakmadı

Allattin Çakıcı HEDEP’li vekile demediğini bırakmadı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.