DOLAR 32,8214 -0.24%
EURO 35,6588 -0.62%
ALTIN 2.540,350,23
BITCOIN 2166647-2,78%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor: Kan Donduran Görüntüler Ortaya Çıktı

Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor: Kan Donduran Görüntüler Ortaya Çıktı

Gazze'de süren İsrail saldırıları ve dehşet veren görüntüler hakkında güncel haber.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:02
Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor: Kan Donduran Görüntüler Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze, İsrail saldırılarının hedefi olarak 24 gündür büyük bir yıkıma ve acıya sahne oluyor. Binlerce masum sivilin hayatını kaybettiği bu saldırılar, dehşet veren sahnelerin de gün yüzüne çıkmasına neden oluyor. Son olarak paylaşılan görüntülerde, İsrail askerlerinin bir Filistinlinin cansız bedenini araçlarına bağlayarak sürüklediği anlar yer aldı.

Hamas’ın silahlı kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı “Aksa Tufanı” adıyla kapsamlı bir operasyon başlatmıştı. İsrail ordusu ise onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlatmıştı. Bu saldırılarda okullar, evler, camiler ve sivillerin sığındığı hastaneler de hedef alındı, binlerce insan hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırılarında Gazze’de 8 binden fazla insanın can verdiğini açıkladı.

Görüntüler Gazze’den gelen ve kan donduran sahneleri yansıtıyor. İsrail ordusu, hem havadan hem de sınırlı karadan operasyonlarla saldırılarına devam ediyor. Bu vahim durumda, bir Filistinlinin cansız bedeninin araca bağlanarak sürüklendiği anlar ise dehşet verici bir gerçeği bir kez daha gözler önüne seriyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.