DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Kasımpaşa Maçına Hazırlanıyor – Süper Lig 11. Hafta

Galatasaray, Kasımpaşa Maçına Hazırlanıyor – Süper Lig 11. Hafta

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin yakın takibinde olan Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Galatasaray, 9 maçlık galibiyet serisini devam ettirme hedefinde. Maç öncesinde takımların teknik direktörleri ve oyuncu kadroları da merak konusu.

ABONE OL
2 Kasım 2023 23:33
Galatasaray, Kasımpaşa Maçına Hazırlanıyor – Süper Lig 11. Hafta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in heyecanı İstanbul’da başlıyor! Lider Fenerbahçe’nin yakın takibindeki Galatasaray, formda Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Galatasaray, 9 maçlık galibiyet serisini sürdürmeye çalışırken Kasımpaşa ise çıkışını devam ettirmenin peşinde. İşte maçın detayları ve öne çıkanlar.

Süper Lig’in heyecanı İstanbul’da açılıyor. Lider Fenerbahçe’nin nefesini ensesinde hisseden Galatasaray, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. İşte maç önizlemesi:

Galatasaray’ın Zafer Serisi

Galatasaray, Süper Lig’de son 9 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Sezonu beraberlikle açan Cimbom, ardından sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’u mağlup etti.

Kasımpaşa’nın Çıkışı

Kasımpaşa, son 6 maçta sadece 1 kez kaybetti. Lacivert-Beyazlılar, bu iyi performanslarını Galatasaray deplasmanından puanla ayrılarak sürdürmeyi hedefliyor.

Maç Detayları

Galatasaray, Kasımpaşa’yı RAMS Park’ta konuk edecek. Karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak ve Arda Kardeşler tarafından yönetilecek. Maç, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray:

Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Abdülkerim
Torreira
Kaan
Ziyech
Kerem A.
Zaha
Icardi
Kasımpaşa:

Ali
Emre
Winck
Omeruo
Yasin Ö.
Duhan
Hasan Emre
Saddiki
Ouanes
Selim Dilli
Erdem Ç.
Fall
Tarihî Karşılaşmalar

Sarı-Kırmızılılar ve Paşa, Süper Lig tarihinde 38 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray 24 kez sahadan galip ayrılırken, Kasımpaşa 7 kez galip geldi. 7 maç berabere tamamlandı. Aslan’ın attığı 75 gole, Kasımpaşa 38 golle yanıt verdi. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda Galatasaray, rakibini 3-2 ve 1-0’lık skorlarla mağlup etti.

Galatasaray’ın Evindeki Üstünlüğü

Galatasaray, Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kolay puan şansı vermiyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasındaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Bu sezon, Galatasaray, Rams Park’ta oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Mauro Icardi’nin Gösterisi

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, takımını sırtlamaya devam ediyor. Icardi, bu sezon 17 resmi maçta forma giydi ve 15 gol attı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10’unu Süper Lig’de kaydetti. Icardi, ligde Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile birlikte gol kralı olma yarışında zirvede bulunuyor.

Galatasaray’ın ligde kalesinde gördüğü 5 golle en az gol yiyen takımlardan biri olması da dikkat çekiyor. Galatasaray, ligde oynadığı 10 müsabakanın 6’sında kalesini gole kapattı.

Teknik Direktörlerin Rekabeti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Okan Buruk’un ekipleri 3 kez galip gelirken, Kemal Özdeş’in takımları bir kez kazandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.