DOLAR 32,8223 -0.24%
EURO 35,6584 -0.62%
ALTIN 2.539,660,20
BITCOIN 2157488-3,68%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Transfer Harekatı: King Gidiyor, Promes Geliyor

Fenerbahçe’nin Transfer Harekatı: King Gidiyor, Promes Geliyor

Fenerbahçe, şampiyonluk özlemini sona erdirmek için transfer atağına geçiyor! Joshua King'in yerine transfer edilecek Quincy Promes ile ilgili detaylar haberimizde.

ABONE OL
2 Aralık 2023 17:17
Fenerbahçe’nin Transfer Harekatı: King Gidiyor, Promes Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, şampiyonluk hasretine son vermek amacıyla transfer harekatına hız verdi. Yönetim, kadrodan ayrılacak ve katılacak oyuncuları belirleyerek önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. İngiliz kulübüyle anlaşmaya varılan Joshua King’in yerine transfer edilecek isim ise Quincy Anton Promes oldu.

Joshua King’in performansının beklentilerin altında kalması ve İsmail Kartal tarafından ayrılığına onay verilmesi sonucunda, Norveçli oyuncunun yeni durağı İngiltere’nin Sheffield United takımı olarak belirlendi. Fenerbahçe, ara transfer döneminde takımdan ayrılacak oyuncuların boşluklarını doldurmak için harekete geçti.

Transferde öncelikli hedefleri stoper ve ön libero olan sarı lacivertli ekip, sol kanat pozisyonuna da takviye yapmayı planlıyor. Bu bağlamda, Joshua King’in yerine Spartak Moskova’dan Quincy Promes’i transfer etme konusunda görüşmelere başlandığı öne çıkıyor. 31 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, bu sezon 19 maçta görev alarak 7 gol ve 8 asistle önemli bir performans sergiledi. Spartak Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’e kadar devam eden Promes’in piyasa değeri 6 milyon Euro olarak belirlendi. Fenerbahçe, transferdeki bu hamleleriyle kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yolunda iddialı bir şekilde ilerlemeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.