DOLAR 32,2204 -0.03%
EURO 35,0356 -0.02%
ALTIN 2.444,99-0,06
BITCOIN 2203777-0,99%
İstanbul
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Antrenmanlara Devam Ediyor

Fenerbahçe, Antrenmanlara Devam Ediyor

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Koşu, ısınma, çift kale maçlar gibi çeşitli çalışmaların yapıldığı idman, takımın güçlenmesi ve taktiksel anlayışın gelişmesi adına önem taşıdı.

ABONE OL
24 Kasım 2023 00:29
Fenerbahçe, Antrenmanlara Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanla Süper Lig’e hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk bölümünde koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan idman, oyuncuların fiziksel kondisyonlarını artırmaya yönelik çalışmalar içeriyordu.

Antrenmanın devamında hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Takım, taktiksel anlayışını geliştirmek ve hücum organizasyonlarını pekiştirmek adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Günün tek antrenmanı, dar alanda çift kale maçlarla tamamlandı. Oyuncuların birbirleriyle olan uyumu ve takım içi iletişim bu çift kale maçlarda öne çıktı.

Fenerbahçe, 24 Kasım Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Teknik ekip, oyuncularıyla birlikte üzerinde çalışılması gereken alanlara odaklanarak takımın performansını artırmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.