DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Yeni Genel Başkan Özgür Özel ile Görüştü

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Yeni Genel Başkan Özgür Özel ile Görüştü

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP Genel Merkezi'nde yeni Genel Başkan Özgür Özel ile buluştu. Görüşme sonrası Çetin, Kılıçdaroğlu'nun moralli olduğunu ifade etti.

ABONE OL
6 Kasım 2023 22:05
Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Yeni Genel Başkan Özgür Özel ile Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı sonuçlandı ve Özgür Özel genel başkanlığa seçildi. Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kaybeden Kılıçdaroğlu, sessizliğe gömüldü.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, bu gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşme sonrası Çetin, Kılıçdaroğlu’nun rahatladığını ve moralli olduğunu belirtti. Ayrıca, Çetin, ABD seyahati nedeniyle genel başkanlık koltuğunu Özgür Özel’e devir edemeyeceğini ifade ederek öncesinde nezaket ziyareti yaptığını açıkladı.

Hikmet Çetin ayrıca, CHP’de bir değişime ihtiyaç olduğunu dile getirdi ve yeni liderlerin performansının muhalefeti güçlendirebileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu’nun yarıştan çekilmesini daha şık bulduğunu ifade eden Çetin, parti içi birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi geleceği ve CHP’deki gelişmeler merakla bekleniyor. Haber detayları ve gelişmeler için takipte kalın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.