DOLAR 32,8553 -0.05%
EURO 35,7121 -0.03%
ALTIN 2.542,60-0,08
BITCOIN 2166160-2,67%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi İçin Kazakistan’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi İçin Kazakistan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı'nın 10. Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'a geldi. Resmi bir törenle karşılanan Erdoğan, zirve oturumunda hitap edecek ve katılımcı liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Ayrıca, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

ABONE OL
2 Kasım 2023 14:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi İçin Kazakistan’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Devletleri Teşkilatı’nın 10. Zirvesi, Kazakistan’ın başkenti Astana’da “Türk Devri” temasıyla gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi törenle karşılandıktan sonra zirve oturumunda bir konuşma yapacak ve teşkilatın amaçları doğrultusunda iş birliği ve dayanışmayı vurgulayacak. Ayrıca, Erdoğan’ın toplantı kapsamında diğer katılımcı liderlerle yapacağı ikili görüşmeler önem taşıyor. Zirvenin dünya genelindeki güncel meselelerin tartışılması ve teşkilatın geleceğine yönelik planların yapılması açısından büyük bir öneme sahip olduğu ifade ediliyor. Bu görüşmelerin, Türk devletlerinin iş birliğini daha da güçlendirmesine katkı sağlaması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.