DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurultay Zaferi Sonrası Seferberlik İlan Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurultay Zaferi Sonrası Seferberlik İlan Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay zaferinin ardından yerel seçim sürecine odaklanacaklarını ve örgütleriyle birlikte seferberlik ilan ettiğini açıkladı.

ABONE OL
5 Kasım 2023 09:34
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurultay Zaferi Sonrası Seferberlik İlan Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’ndan zaferle çıkmasının ardından, seferberlik ilan ederek partiyi yerel seçim sürecine odakladı.

Özel, kurultayın ardından yaptığı konuşmada, “Beş ay sonraki çok önemli yerel seçim sürecine odaklanıyoruz. 1,5 milyon üyemize diyorum ki, biz Cumhuriyetin 100. yılında yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek, yüzleri güldürmek, ikinci yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzle yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kurultay zaferinin ardından Özgür Özel, genel başkan olarak aldığı sorumluluğun farkında olduğunu ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğini vurguladı. Özellikle partinin 100. yılının kutlandığı bu dönemde, CHP’nin Türkiye’nin ikinci yüzyılına zaferle girmesi için örgütleriyle birlikte çalışacaklarını belirtti.

Özel, seçim sürecine odaklanmanın yanı sıra parti içi birlik ve beraberliği sürdürme ve değişim sürecini yönetme mesajları verdi. Yeni genel başkan olarak partiyi yerel seçimlerde başarılı kılma hedefini ön plana çıkardı.

Bu açıklamalar, CHP’nin yeni lideri olarak Özgür Özel’in önümüzdeki dönemdeki siyasi hedeflerini ve yönetim anlayışını yansıtıyor. Partinin 100. yılında gerçekleşen kurultay sonrası yeni liderin ilk açıklamaları, partinin gelecekteki politika ve stratejilerine dair önemli ipuçları sunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.