DOLAR 32,8352 -0.21%
EURO 35,6714 -0.58%
ALTIN 2.536,850,09
BITCOIN 2187273-0,85%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bitexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü Karşılaşması Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Bitexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü Karşılaşması Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında yarın MKE Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı maç öncesi, son antrenmanlarını tamamlayarak Ankara'ya gitmek üzere hazırlıklarını tamamladı.

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:09
Bitexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü Karşılaşması Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında yarın MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maçın öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar, bu kritik maç öncesinde son çalışmalarını, futbol sorumlusu Nuri Şahin’in gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Antalyaspor ekibi, bu antrenmanda taktiksel çalışmalara odaklandı, oyuncuların form ve kondisyonlarını gözden geçirdi. Takımın hedefleri doğrultusunda çalışan futbolcular, maç için son rötuşları yapmış oldular.

Antalyaspor’un futbolcuları, akşam saatlerinde özel bir uçakla başkent Ankara’ya hareket edecekler. Maç öncesinde tesislerdeki son antrenmanlarını tamamlayan ekip, yarın MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları mücadele için moralli bir şekilde başkente gidecek.

Bu karşılaşma, Trendyol Süper Lig’in heyecan veren mücadelelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İki takım da puanlarını artırmak ve sezonun ilerleyen döneminde daha iyi bir konuma gelmek istiyor. Futbol severler, bu çekişmeli maçı heyecanla bekliyorlar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.