DOLAR 32,8306 -0.23%
EURO 35,6940 -0.57%
ALTIN 2.539,470,19
BITCOIN 2161080-3,52%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz Darbe Girişimine Ait Görüntüleri Paylaştıı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz Darbe Girişimine Ait Görüntüleri Paylaştıı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimine ait güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak "O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız" mesajını iletti.

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:09
Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz Darbe Girişimine Ait Görüntüleri Paylaştıı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimine ait çarpıcı güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı. “O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız” mesajıyla yayınlanan görüntüler, darbecilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı anlarını gözler önüne seriyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların bir anıtı olarak korunduğu ve bu anının unutulmayacağı vurgulanıyor.

15 Temmuz darbe girişimine ait bu görüntülerde özellikle Ankara Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırı anları büyük bir dikkatle kaydedilmiş. Görüntülerde, o gece binanın girişi TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) araçları ile kapatılıyor. Ardından saat 00.21’de görüntülerdeki bina girişi TOMA’lar tarafından kullanılan tanklarla itilmeye çalışılıyor. Tanklar ve TOMA’lar karşı karşıya gelerek çatışma başlıyor. Bu anlar, yoğun silah sesleri eşliğinde yaşanıyor.

Görüntülerde ayrıca vatandaşların ve polislerin darbecilere karşı cesur bir şekilde durmaları, halkın darbe girişimine karşı nasıl direndiğini gösteriyor. Bu anıtsal görüntüler, 15 Temmuz gecesinin unutulmayacağını ve unutturulmayacağını hatırlatmak amacıyla paylaşıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.