DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Beşiktaş, Gaziantep FK’yı 2-0 Yenerek Galibiyetin Sevincini Yaşadı

Beşiktaş, Gaziantep FK’yı 2-0 Yenerek Galibiyetin Sevincini Yaşadı

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK'yı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Cumhuriyetin 100. yılına değinerek olağanüstü kongre öncesinde adaylık sinyali verdi.

ABONE OL
2 Kasım 2023 09:25
Beşiktaş, Gaziantep FK’yı 2-0 Yenerek Galibiyetin Sevincini Yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 10. haftasında İstanbul’da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Beşiktaş, evinde Gaziantep FK’yı ağırladı ve karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. Ancak, ikinci yarıda Beşiktaş, Salih Uçan ve Cenk Tosun’un attığı gollerle Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, önemli açıklamalarda bulundu ve Cumhuriyetin 100. yılını kutladı. Kocadağ, Beşiktaş camiasının zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu zorlukların üstesinden gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, en geç 2 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kongre öncesinde adaylık sinyali verdi.

Emre Kocadağ’ın açıklamalarında, “Beşiktaş camiası her zaman bir araya gelir ve camiamızın menfaatleri için çaba harcar. Şu anda Beşiktaş’ı kötü etkileyen faktörlerin üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş camiası hiçbir zaman sahipsiz kalmaz” dedi.

Ayrıca, Beşiktaş’ın ligdeki performansıyla ilgili olarak da konuşan Kocadağ, Beşiktaş’ın geride olduğu 10 puanın bile kapanabileceğine inandığını ve camianın bir araya gelerek Beşiktaş’ın önündeki engelleri aşabileceğini vurguladı.

Beşiktaş’ın bu galibiyeti, taraftarlarını sevindirirken, kulüp içinde de büyük bir heyecana yol açtı. Beşiktaş camiası, Cumhuriyetin 100. yılına yaklaşırken yeni bir döneme umutla bakmaya başladı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.