DOLAR 32,8323 -0.21%
EURO 35,6856 -0.56%
ALTIN 2.537,460,11
BITCOIN 2163993-2,65%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Öncesi Antrenmanlarını Sürdürüyor

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Öncesi Antrenmanlarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Bodo/Glimt maçı öncesi Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmanlarına devam ediyor. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz yönetimindeki çalışmada, oyuncular kondisyon ve taktik hazırlıkları yaptılar. Ayrıca, uzun bir süre sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Vincent Aboubakar, antrenmana katıldı. Takım, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

ABONE OL
6 Kasım 2023 14:51
Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Öncesi Antrenmanlarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın Nevzat Demir Tesisleri’nde bugün gerçekleşen antrenman, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleşti. Bu antrenman, oyuncuların kondisyon ve taktik çalışmalarını içerdi. Önceki gün oynanan maçta yer alan futbolcular, rejenerasyon çalışmalarıyla günlerini tamamladılar. Diğer futbolcular ise antrenmana ısınma koşuları, pas ve 5’e 2 çalışmalarıyla başladılar, daha sonra ise yan top çalışmalarıyla antrenmanlarını sonlandırdılar.

Ayrıca, uzun bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, bugünkü antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş, Bodo/Glimt maçı hazırlıklarına yarın saat 12.00’de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımın hazırlıkları hakkında daha fazla detay eklememiz gerekiyor mu?

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.