DOLAR 34,2740 0.45%
EURO 37,2009 0.35%
ALTIN 2.978,990,84
BITCOIN 23301281,47%
İstanbul
14°

KAPALI

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Atatürk’ün 85. Ölüm Yıl Dönümünde İstanbul’da Unutulan Çelenk Olayı

Atatürk’ün 85. Ölüm Yıl Dönümünde İstanbul’da Unutulan Çelenk Olayı

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü, İstanbul'da düzenlenen törenle anıldı. Ancak, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın çelenk getirmeyi unutması olay yarattı. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
10 Kasım 2023 08:59
Atatürk’ün 85. Ölüm Yıl Dönümünde İstanbul’da Unutulan Çelenk Olayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılında İstanbul’da düzenlenen anma töreninde dikkat çeken bir olay yaşandı. Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda gerçekleştirilen törende, İstanbul Valisi Ali Davut Gül, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kurumları adına çelenk koymalarıyla başlayan törende, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın çelenk getirmeyi unutması damga vurdu.

Barolar, siyasi partiler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının anıta sırasıyla çelenk koyduğu törende, CHP İl Başkanı Özgür Çelik’in çelengi unutması dikkat çekti. Çelenksiz selamlama yapan Çelik, törende ortaya çıkan detayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve tartışma konusu oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.