DOLAR 32,8224 -0.24%
EURO 35,6613 -0.63%
ALTIN 2.541,570,27
BITCOIN 2155399-3,90%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Okul Çevrelerinde Çocuk ve Genç Koruma Denetimleri Gerçekleştirildi

Ankara’da Okul Çevrelerinde Çocuk ve Genç Koruma Denetimleri Gerçekleştirildi

Ankara'da çocuk ve gençlerin güvenliği için okul çevrelerinde emniyet ekipleri tarafından denetim yapıldı. Çankaya ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde şüpheli kişiler ve araçlar kontrol edildi.

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:09
Ankara’da Okul Çevrelerinde Çocuk ve Genç Koruma Denetimleri Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin güvende olmalarını sağlamak amacıyla okul çevrelerinde emniyet denetimleri düzenledi. Bu denetimler, çocukların ve gençlerin güvende olmasını ve okul çevrelerinin güvenli bir ortam sağlamasını hedeflemektedir.

Çocuk Şube koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimlere Asayiş Şube, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri de katıldı. Denetimler, Çankaya ilçesinde başladı ve Şehit Erhan Dural Anadolu Lisesi ve Betül Can Anadolu Lisesi çevresinde gerçekleştirildi. Bu denetimlerde toplam 22 personelden oluşan 10 ekip, şüpheli kişileri ve araçları kontrol etti.

Bu denetimler, çocuk ve gençlerin okul çevrelerinde güvende olmalarını sağlamak ve olası tehlikelere karşı önlem almak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Emniyet ekipleri, şüpheli kişileri ve araçları kontrol ederek, okul çevrelerinde olumsuz olayların yaşanmasını engellemeye çalışmaktadır.

Çankaya ilçesinde gerçekleştirilen bu denetimlerin akşam saatlerine kadar devam etmesi planlanıyor ve ilerleyen günlerde çevre ilçelerde de benzer denetimlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu tür denetimler, çocuk ve gençlerin güvenliğini sağlama amacı taşır ve toplumun huzur ve güvenliğine katkı sağlar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.