DOLAR 32,8366 -0.2%
EURO 35,6783 -0.58%
ALTIN 2.539,300,19
BITCOIN 2162899-2,45%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi ve Türbesini Ziyaret Etti

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi ve Türbesini Ziyaret Etti

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Hüseyin Gazi Cemevi ve Hüseyin Gazi Türbesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi Dedesi Hüseyin Öz'e Zülfikar kılıcı, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını iletti.

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:09
MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi ve Türbesini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi ve Hüseyin Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Doğan, Hüseyin Gazi Cemevi Dedesi Hüseyin Öz ile buluştu ve türbede dua etti. Ziyaretin ardından Doğan, Öz’e Zülfikar kılıcı, Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Doğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ilettikten sonra şunları söyledi: “Biz Hüseyin’i ahlakıyla bezenmiş kutlu bir hareketiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dedelerimize ve erenlerimize selamlarını getirdik. Bizim sürekli geldiğimiz ve bizlere her zaman kapısı açık olan bir yer. Genel Başkanımızın ‘Bir elinizde kalem, bir elinizde gerektiği zaman Zülfikar bulunsun’ söyleminden yola çıkarak bir Zülfikar hediye ettik. Ayrıca Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı da hediye ettik. Onun sebebi ise Türklüğü ve Müslümanlığı yaşayan Alevi kardeşlerimiz bizlerin canpare yoldaşı ve yol arkadaşıdır.”

Hüseyin Gazi Cemevi Dedesi Hüseyin Öz de ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Sayın başkanımızın ziyaretinden ötürü çok mutlu olduk. Devlet Bahçeli’nin Alevi meseleleriyle ilgili hassasiyetini ve bu konudaki duyarlılığını çok iyi biliyoruz. Hacı Bektaş’taki arsasını bize hediye ederek bunu Alevi toplumuna kanıtlamış oldu. Bu konularla ilgili en esaslı ve en doğru açıklamayı Sayın Devlet Bahçeli yapmıştır. Bundan ötürü sayın başkanımızın ziyaretinden çok mutlu olduk” dedi.

Ziyaret sırasında saz eşliğinde Alevi türküleri söylendi. Bu ziyaret, Alevi toplumu ve MHP arasında diyalogun arttırılması ve daha iyi anlayışın geliştirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.