DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akşehir’de Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonlarında 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Akşehir’de Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonlarında 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda toplam 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında sentetik kannabinoid, uyuşturucu hap, LSD ve ruhsatsız av tüfeği bulunuyor. Şüpheliler hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" ile "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem yapıldı.

ABONE OL
13 Kasım 2023 21:39
Akşehir’de Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonlarında 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Akşehir ilçesinde, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

İlk operasyonda, Narkotik ekipleri Yeni Mahalle’de durdurdukları G.Y.P. ve O.G. isimli şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada 1 gram sentetik kannabinoid ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapıldı.

Diğer bir operasyonda, A.Y. isimli şüphelinin evinde yapılan aramada 110 adet uyuşturucu hap bulundu. Gözaltına alınan A.Y. hakkında da “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem gerçekleştirildi.

Son operasyonda ise, Konya plakalı bir araçta uyuşturucu madde olduğu ihbarı üzerine harekete geçen Narkotik ekipleri, aracı Gazi Caddesi üzerinde durdurdu. Araçta bulunan O.E. ve E.U. gözaltına alınırken, yapılan detaylı aramada 24 adet uyuşturucu hap, bir miktar LSD (kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid) ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Polis ekipleri, O.E. ile E.U. hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” ile “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından işlem yapıldı.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve tüfeğe el koyan polis ekipleri, şüphelilerin adli süreçleri başlatıldıktan sonra detaylı soruşturmanın devam edeceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.