DOLAR 34,0181 0.05%
EURO 37,6574 0.16%
ALTIN 2.726,160,07
BITCOIN 1926951-3,93%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Ankara’da Belediye Başkan Adayları İçin Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti Ankara’da Belediye Başkan Adayları İçin Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, Sincan Kongre ve Fuar Alanı'nda düzenlenen temayül yoklamasıyla belediye başkan adaylarını belirleme sürecini başlattı. Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yaptığı açıklamada, Ankara'nın mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş'ın vaatlerini yerine getiremediğini belirterek, AK Parti'nin Ankara'yı tekrar eski güzelliklerine kavuşturacağını söyledi.

ABONE OL
28 Kasım 2023 17:04
AK Parti Ankara’da Belediye Başkan Adayları İçin Temayül Yoklaması Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti, Ankara’da 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla Sincan Kongre ve Fuar Alanı’nda temayül yoklaması düzenledi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da katıldı. Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yaptığı açıklamada, mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş’ın görev süresince vaatlerini yerine getiremediğini ve Ankara’nın sorunlarına çözüm üretemediğini belirtti. Özcan, AK Parti’nin Ankara’yı tekrar eski güzelliklerine kavuşturacağını ve 2024 seçimlerinde büyük projelere imza atacaklarını vurguladı. Temayül yoklaması sonuçlarına göre AK Parti’nin Ankara adayı belirlenecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.