DOLAR 34,2851 0.03%
EURO 37,5137 0.02%
ALTIN 2.930,100,08
BITCOIN 21909941,66%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti’nin Renkli Paneli: Akşener ve İlber Ortaylı’dan Güçlü İşbirliği

İYİ Parti’nin Renkli Paneli: Akşener ve İlber Ortaylı’dan Güçlü İşbirliği

İYİ Parti'nin düzenlediği "Maziden Atiye Milli Yükseliş" panelinde Meral Akşener ve İlber Ortaylı'nın dostane buluşması. Renkli anlar ve güçlü işbirliğiyle dolu etkinlik detayları.

ABONE OL
13 Kasım 2023 18:31
İYİ Parti’nin Renkli Paneli: Akşener ve İlber Ortaylı’dan Güçlü İşbirliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Maziden Atiye Milli Yükseliş” paneliyle dikkat çekti. Parti İçi Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğin konuşmacısı ünlü tarihçi İlber Ortaylı oldu. Panel öncesinde yaşanan renkli anlarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İlber Ortaylı ile karşılaştığında Ortaylı’nın kendisini görmesi üzerine koşarak yanına gitti.

Akşener ve Ortaylı, panel öncesinde dostane bir şekilde bir araya gelerek salona kol kola girdi. Panelde, Türkiye’nin geçmişinden bugüne uzanan konular ele alındı. Panelin ardından Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her şeyden önce bir tarihçi olarak üstad-ı azamımızı, çok kıymetli İlber hocamı, ilk gördüğüm günkü heyecanım daha dün gibi aklımdadır. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. Renkli anlar, İYİ Parti’nin sosyal medyada geniş bir ilgi görmesine neden oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.