DOLAR 32,8747 0.07%
EURO 35,6773 -0.04%
ALTIN 2.550,350,22
BITCOIN 2187947-0,27%
İstanbul
30°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Salih Güney, Kızıyla Yaşadığı Aile Sorununu Açıkladı: ‘Üzüntü İçindeyim’

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Salih Güney, Kızıyla Yaşadığı Aile Sorununu Açıkladı: ‘Üzüntü İçindeyim’

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Salih Güney, Gökay Kalaycıoğlu'nun 360 Derece programında kızıyla yaşadığı görüşmeme sorununu paylaştı. Baba-kız ilişkisindeki üzüntüsüne dair detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Aralık 2023 13:55
Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Salih Güney, Kızıyla Yaşadığı Aile Sorununu Açıkladı: ‘Üzüntü İçindeyim’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Salih Güney, Gökay Kalaycıoğlu’nun 360 Derece programında duygusal bir açıklama yaptı. 80 yaşındaki usta oyuncu, bir dönemin efsane projelerinde yer almasının yanı sıra aile içinde yaşadığı zorlukları paylaştı.

Güney, yaklaşık 10 yıldır kızıyla görüşmediğinden bahsederek, “4 evlilik yaptım, ilk iki evliliğimden birer tane kızım var. Bir kızımla uzun bir süredir görüşmüyoruz. Sanat dünyasında baba ve çocuklar arasında çok sorun oluyor. Bizim kızımla ne yaşadığımızı kimse bilmiyor. Kızım, amcasıyla ve iki teyzesiyle görüşmüyor. Önceden can ciğerlerdi. Kimse ne olduğunu da bilmiyor. Diğer kızımı, ablasına ne olduğunu soruyorum o da ne olduğunu bilmiyor.” ifadelerini kullandı.

“EVLADIMIN YANINDA OLMAK İSTERDİM”

Güney, kızının aileyi reddetmesi ve Amerika’ya git-gel yaşaması nedeniyle 10 yıldır görüşmediklerini dile getirdi. Baba olarak üzüntüsünü ifade eden Güney, “Kızım aileyi reddetti, Amerika’ya gidip geliyor hep. 10 yıldır böyle. Kızımı özlüyorum ama o aramadığı için yapacak bir şey yok. Aile içinde olan bazı şeylerden dolayı tadımız kaçtı. Ben sorunun ne olduğunu öğrenmek için ona aradım, sordum. O aramayı tercih etmedi. Kızımla görüşmediğimiz için üzülüyorum tabi. Evladımın yanında olmak isterim. Bir babaya ihtiyacı olduğunda gitmek isterim. Görüşmek istemediği için de yapacak bir şey yok. Diğer kızımla aramız çok iyi, bana çok düşkün.” şeklinde konuştu.

Salih Güney’in bu açıklamaları, aile içinde yaşanan sorunları anlamaya ve benzer durumlarla başa çıkma konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Güney’in duygusal itirafları, aile ilişkileri ve yaşlılık dönemiyle ilgili düşünceleriyle de dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.