DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Melike Şahin’in İBB Konseri Rüzgar Engeline Takıldı: Öğretmenleri 3 Saat Bekletip Sahneye Çıkmadı

Melike Şahin’in İBB Konseri Rüzgar Engeline Takıldı: Öğretmenleri 3 Saat Bekletip Sahneye Çıkmadı

Ünlü şarkıcı Melike Şahin, İBB'nin öğretmenlere özel düzenlediği Feshane konserinde rüzgar engeli nedeniyle sahneye çıkmayarak tepkilere neden oldu. Şahin'in açıklamasında olayın kendisinden kaynaklanmadığı belirtilirken, İBB Kültür ise ekibi ikna edemediklerini ifade ederek konserin ertelendiğini duyurdu.

ABONE OL
3 Aralık 2023 14:01
Melike Şahin’in İBB Konseri Rüzgar Engeline Takıldı: Öğretmenleri 3 Saat Bekletip Sahneye Çıkmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kültür sanat etkinlikleri kapsamında Feshane’de öğretmenlere özel bir konser düzenledi. Ancak, konserde sahneye çıkacak olan Melike Şahin’in ekibi, rüzgar engeli nedeniyle sahneye çıkmayı reddetti. Yaklaşık 3 saat boyunca bekleyen yüzlerce öğretmen, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

Melike Şahin, konserin iptal olmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak olayın kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. Şahin, “Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için.” dedi.

İBB Kültür ise yaptığı açıklamada, Melike Şahin’in ekibini ikna edemediklerini ve konseri ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti. Açıklamada, “Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz.” denildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.