DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ümraniye Belediyesi, “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı İklim Değişikliğine Uyum Çalıştayı” Düzenledi

Ümraniye Belediyesi, “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı İklim Değişikliğine Uyum Çalıştayı” Düzenledi

Ümraniye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı İklim Değişikliğine Uyum Çalıştayı" Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisi'nde gerçekleşti. Başkan İsmet Yıldırım'ın da katıldığı çalıştayda, uzman konuklar afet yönetimi, su yönetimi, yeşil alanlar ve halk sağlığı gibi konuları ele aldı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 17:33
Ümraniye Belediyesi, “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı İklim Değişikliğine Uyum Çalıştayı” Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı İklim Değişikliğine Uyum Çalıştayı” Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti. Çalıştayda, afet yönetimi, su yönetimi, yeşil alanlar ve halk sağlığı gibi konular, uzman konukların katılımıyla ele alındı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da çalıştaya katılarak bir konuşma yaptı. Yıldırım, “Sanayi devrimi sonrası yüzyıl evveline gidersek özellikle fosil yakıtların tüketimi nedeniyle bu gazlar çevreyi çok daha kirletir hale gelmiş. Toplumlar da, şehirlerde var olan alışkanlıklarını sürdürdüğü sürece ciddi iklim değişikliği sonuçları doğdu. Bu da büyük çevresel yıkımlara neden oldu. Bunlarla bağlantılı olarak da günlük hayatta da karşılaşılan doğal afetlerin artmasıyla sık sık bunu gözlemleyeceğiz” dedi.

Başkan Yıldırım, ayrıca, “Millet bahçelerimizi vatandaşın kullanımına açıp, yeşil alanları da bununla birlikte çoğaltmamızla şehir güzelleşecek. Ne kadar çok bina yıkıp yeşil alan yaparsak, keşke yapmadan onları halledebilseydi Türkiye, İstanbul. Ama maalesef İstanbul yoğun bir şehir olduğu için bunu yapamadık. Ama bundan sonra yeşili ne kadar artırabilirsek çok daha yaşanabilir bir dünya çocuklarımıza bırakacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.