DOLAR 34,0494 0.19%
EURO 37,6854 0.27%
ALTIN 2.707,87-0,59
BITCOIN 1934378-3,26%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Trabzonspor’da Değişim Rüzgarları: Sezon Başından Beri 10 Oyuncu Forma Hasreti Çekiyor

Trabzonspor’da Değişim Rüzgarları: Sezon Başından Beri 10 Oyuncu Forma Hasreti Çekiyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı döneminde hızlanan değişimle birlikte, sezon başından bu yana forma hasreti çeken 10 oyuncu belirlendi. İşte Avcı'nın devre arasında üzerinde düşüneceği isimler

ABONE OL
2 Aralık 2023 17:10
Trabzonspor’da Değişim Rüzgarları: Sezon Başından Beri 10 Oyuncu Forma Hasreti Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle birlikte kulüpte değişim rüzgarları esmeye başladı. Ancak sezon başından bu yana bazı isimler forma şansı bulamayarak futboldan uzak kaldı. Toplamda 10 oyuncu, yeşil sahalardan uzak bir dönem geçirirken, devre arasında Avcı’nın bu oyuncular üzerinde değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Sezon başında transfer edilen Fernandez ve Umut Güneş, henüz forma giyemeyerek beklenen katkıyı sağlayamadı. Aynı şekilde Nenad Bjelica’nın talepleri doğrultusunda kadroya dahil edilen Göktan Gürpüz, Kourbelis, Teklic ve Benkovic gibi isimler de uzun süredir sahada yer alamadı. Umut Bozok, Arif Boşluk, Hüseyin Türkmen ve Kerem Şen ise şans bulamayan diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Trabzonspor’un devre arasında yapacağı transfer hamleleri ve teknik direktörün tercihleri, ikinci yarıdaki performansı belirleyecek gibi görünüyor. Abdullah Avcı’nın formadaki değişimlere yönelik nasıl bir strateji izleyeceği, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.