DOLAR 33,9570 -0.17%
EURO 37,8608 0.32%
ALTIN 2.745,160,62
BITCOIN 1919042-2,68%
İstanbul
26°

AÇIK

04:59

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Başkanı Büyükekşi, Kurullarla Buluştu: 2024 Avrupa Şampiyonası Yolunda Lideriz

TFF Başkanı Büyükekşi, Kurullarla Buluştu: 2024 Avrupa Şampiyonası Yolunda Lideriz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Riva tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğinde, 2024 Avrupa Şampiyonası'na liderlikle katılmanın gururunu paylaşıyor. Türk futbolunu uluslararası alanda daha da öne çıkarmak için bir araya gelinen sıcak buluşma detaylarıyla.

ABONE OL
24 Kasım 2023 00:48
TFF Başkanı Büyükekşi, Kurullarla Buluştu: 2024 Avrupa Şampiyonası Yolunda Lideriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun çeşitli kurullarıyla TFF Riva tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan, Türk futbolunun geleceğine ışık tutarak, 2024 Avrupa Şampiyonası’na lider olarak katılmaya hak kazandıkları başarının gururunu paylaştı. Aynı zamanda 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği yapma hedefiyle Türk futbolunu dünya sahnesinde daha da tanıtmaya odaklandıklarını belirtti. Büyükekşi, tüm kurulların bir araya gelerek güçlü bir futbol ailesi oluşturmasının, Türk futbolunu daha ileri taşıma misyonuna uygun olduğunu vurguladı. Konuşmasında, güven, adalet, şeffaflık, ve eşitlik prensiplerine olan bağlılıklarını dile getirerek, futbol ailesine verilen sözlerin tek tek yerine getirileceğine olan kararlılığı paylaştı. Türk futbolunun marka değerini yükseltmek ve ülkeyi dünya futbol sahnesinde temsil etmek için birlikte çalışma çağrısında bulundu. TFF Başkanı, kurulların futbolun gelişimi ve Türkiye’nin futbol arenasındaki konumunu güçlendirmek adına önemli bir rol oynadığını belirterek, doğru ve isabetli kararların mekanizmanın sağlıklı işlemesi için kritik olduğunu ifade etti. Büyükekşi, Türk futbol ailesiyle birlikte atılacak daha birçok adım olduğunu vurgulayarak konuşmasını tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.