DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM’de Gülüşmelere Yol Açan ‘Kürt Böreği’ Tartışması

TBMM’de Gülüşmelere Yol Açan ‘Kürt Böreği’ Tartışması

TBMM'de gündeme oturan "Kürt böreği mi küt böreği mi?" tartışması! Meral Danış Beştaş'ın ırkçılıkla ilgili çarpıcı sözleri ve Sırrı Süreyya Önder'in espri dolu yanıtıyla milletvekilleri arasında komik anlar yaşandı.

ABONE OL
17 Kasım 2023 12:19
TBMM’de Gülüşmelere Yol Açan ‘Kürt Böreği’ Tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda beklenmedik bir mizahi olay, milletvekillerini güldürdü. “Kürt böreği mi küt böreği mi?” sorusuyla başlayan tartışmada HEDEP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Madem bu kadar ırkçısınız, yemeyin.” sözleriyle dikkat çekti. MHP’li Erkan Akçay’ın “Irkçılığı sen yapıyorsun.” tepkisi ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu’nun “Sayın Başkan, o börekten istiyoruz.” talebiyle devam eden esprili diyaloglar, milletvekillerini güldürdü.

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in ise, “Belli bir yaşa kadar yediklerimiz yaşatır. ‘Sözde Kürt böreği’ de diyebilirlerdi” yanıtı, salondakileri kahkahaya boğdu. Kürt böreğinin tarihçesi ve ilginç detayları da haberimizde yer alıyor.

Siyasi arenada yaşanan bu neşeli olay, Türkiye’nin gündemine damgasını vurdu. Mizah dolu anları keşfedin, siyasetin gergin atmosferine renk katın!

Kürt Böreği Tarihçesi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.