DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süleyman Soylu, Haberlere Tepki Gösterdi: ‘Kinleri ve İftiraları Bitmedi’

Süleyman Soylu, Haberlere Tepki Gösterdi: ‘Kinleri ve İftiraları Bitmedi’

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 5 buçuk ay önce İçişleri Bakanlığı koltuğunu devretmesine rağmen bazı gazetecilerin kendisine yönelik haberlerine X platformu üzerinden tepki gösterdi. Soylu, "Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi" dedi.

ABONE OL
21 Kasım 2023 13:44
Süleyman Soylu, Haberlere Tepki Gösterdi: ‘Kinleri ve İftiraları Bitmedi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden ayrılalı 5 buçuk ay olmasına rağmen bazı gazetecilerin kendisine yönelik çıkan haberlere X platformu üzerinden tepki gösterdi. Soylu, paylaşımında söz konusu haberlere ait görsellere de yer vererek, “Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi” ifadelerini kullandı.

Soylu mesajına şu şekilde devam etti: “Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma. Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek.” Soylu’nun tepkisi sosyal medyada geniş yankı buldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.