DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor Yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş Başkanlık Seçimi Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Spor Yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş Başkanlık Seçimi Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Spor yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş başkanlık seçimi öncesi değerlendirmelerde bulundu. Hasan Arat, Mete Vardar ve Serdal Adalı'nın adaylıklarını değerlendiren Vardar, birleşme çağrısı yaptı.

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:18
Spor Yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş Başkanlık Seçimi Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş’ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi önemli değerlendirmelerde bulundu. Vardar, yazılı bir açıklama yaparak Beşiktaş Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Arat, Mete Vardar ve Serdal Adalı’nın durumunu eleştirdi. Ayrıca, birleşme çağrısında bulunan Sinan Vardar, Beşiktaş’ın akil adamlarını bir araya gelmeye davet etti.

Sinan Vardar, özellikle Beşiktaş’ın geçmiş dönemdeki yönetimlerini eleştirerek, kulübün içindeki sorunlara değindi. Ayrıca, BEFAM projesini hatırlatarak futbolculardan 7 A milli oyuncu çıkardıklarını ve bu başarıyı gururla ifade etti. Mete Vardar’ın Beşiktaş’ı yönetmeye soyunduğunu ve Hasan Arat’ın adaylığını desteklediğini belirten Vardar, birleşme çağrısı yaparak Beşiktaş’ın akil adamlarını harekete geçmeye davet etti.

Açıklamalarında birleşme çağrısını vurgulayan Sinan Vardar, “Şimdi ben Beşiktaş’ın Sinan abisi olarak, ‘Hadi iki başkan, birleşin’ diyorum. Zaten bu teklifi de Sayın Hasan Arat kendisine açık bir şekilde yaptı. İki başkan adayının da birbirleri için çok güzel ifadeler kullanmaları beni mutlu ediyor. Beşiktaş’ın akil adamları da bu birleşme için ellerinden geleni yapsınlar. Fakat bu birleşme olmasa bile benim oyum Hasan Arat’adır.” ifadelerini kullandı.

Sinan Vardar’ın bu açıklamaları, Beşiktaş camiasında başkanlık seçimi öncesi önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.