DOLAR 34,0181 0.05%
EURO 37,6574 0.16%
ALTIN 2.726,160,07
BITCOIN 1926951-3,93%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Pütürge, Malatya’da Meydana Gelen 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası AFAD’dan Açıklama

Pütürge, Malatya’da Meydana Gelen 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası AFAD’dan Açıklama

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremle ilgili AFAD'dan yapılan açıklamalara göre, sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Saat 10.36'da gerçekleşen depremin ardından olumsuz bir durum tespit edilmedi, ancak saha tarama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletilmiştir.

ABONE OL
20 Kasım 2023 14:15
Pütürge, Malatya’da Meydana Gelen 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası AFAD’dan Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre, deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşmiştir. İlk açıklamada sarsıntının çevre illerden de hissedildiği belirtilmiş, ancak olumsuz bir durumun bulunmadığı ifade edilmiştir. Saha tarama çalışmalarının devam ettiği ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmiştir.

Depremler, genellikle yerel yönetim ve afet yönetimi kuruluşları tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilir. AFAD gibi kuruluşlar, depremin etkilerini ve olası hasarları belirlemek amacıyla saha tarama çalışmalarını sürdürerek halkı bilgilendirirler.

Vatandaşların deprem anında alması gereken tedbirler, acil durum planları ve güvenli bölgelere gitme konusundaki bilgiler, afet yönetimi kuruluşları tarafından duyurulur. Depremlere karşı hazırlıklı olmak ve güvenlik önlemlerini bilmek önemlidir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.