DOLAR 32,8366 -0.2%
EURO 35,6783 -0.58%
ALTIN 2.539,300,19
BITCOIN 2162899-2,45%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece Basketbol’u Mağlup Ederek Galibiyet Serisini Sürdürdü

Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece Basketbol’u Mağlup Ederek Galibiyet Serisini Sürdürdü

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece Basketbol'u 93-75'lik skorla mağlup ederek bu sezonki galibiyet serisini sürdürdü. Başantrenör Ufuk Sarıca, takımının performansından memnun olduğunu ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Strasbourg ile oynayacakları maça moralli bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Errick McCollum'un da ekibe dahil olmasıyla birlikte, Pınar Karşıyaka'nın liderlik için mücadelesine devam etmesi bekleniyor.

ABONE OL
11 Kasım 2023 14:56
Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece Basketbol’u Mağlup Ederek Galibiyet Serisini Sürdürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, oynadığı son iki maçı da kazanarak bu sezonki ilk galibiyet serisine imza attı. 7. haftanın açılış maçında Büyükçekmece Basketbol’a konuk olan Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 93-75 kazanarak sezonun ilk arka arkaya iki galibiyetini elde etti. Geçtiğimiz hafta ligde Bursaspor’u mağlup eden İzmir ekibi, aldığı bu sonuçla moralli bir şekilde yoluna devam ediyor.

Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, son iki haftadaki performansları değerlendirerek, özellikle hücumdaki paylaşımların ve yüksek isabetin etkileyici olduğunu ifade etti. Ribaund konusundaki üstünlüklerinin önemli olduğunu vurgulayan Sarıca, takımının oyunundan memnun olduğunu belirtti. Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Strasbourg ile oynayacakları maça moralli bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Sarıca, Errick McCollum’un takıma katılmasıyla birlikte ekstra bir güç kazandıklarını ve liderlik için mücadele edeceklerini söyledi.

Pınar Karşıyaka, önümüzdeki maçlarda aldığı başarıları devam ettirerek ligde üst sıralara tırmanma hedefinde.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.