DOLAR 34,0576 0.03%
EURO 37,6082 -0.05%
ALTIN 2.744,460,04
BITCOIN 19532544,31%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit Oldu, 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit Oldu, 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda bir askerin şehit olduğu ve 5 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit asker Abdullah Köse için taziye mesajı yayımlayarak başsağlığı ve sabır diledi.

ABONE OL
20 Kasım 2023 22:28
Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit Oldu, 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda 1 askerin şehit olduğunu ve 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bölgeye yönelik devam eden operasyonlar kapsamında kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit olmuştur. İlk belirlemelere göre 5 terörist temas sonucunda etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir” ifadelerine yer verildi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit asker için bir taziye mesajı yayımlayarak başsağlığı ve sabır diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.