DOLAR 32,8420 -0.2%
EURO 35,6752 -0.57%
ALTIN 2.535,970,06
BITCOIN 2190219-0,78%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Osmangazi’de Barakada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı: Evler Tahliye Edildi

Osmangazi’de Barakada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı: Evler Tahliye Edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Yunuseli Mahallesi'nde bir barakada çıkan yangın, hızla büyüyerek evlere sıçradı. İtfaiye ekipleri, evlerde oturanları tahliye ederken, bir saatlik müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

ABONE OL
12 Kasım 2023 18:50
Osmangazi’de Barakada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı: Evler Tahliye Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi’nde bulunan bir barakada çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevre evlere sıçradı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine hızla müdahale etmesini gerektirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, yangının etkisi altındaki baraka yanındaki evlerde oturanları güvenli bir alana tahliye etti. Bu sayede olumsuz bir durumun önüne geçilmiş oldu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti. Alevlerin kontrol altına alınması için bir saat süren yoğun çaba sonucunda baraka yıkılarak yangın söndürüldü.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, barakada önceki gün ekmek yapılması ve yangının bu nedenle çıktığına dair iddialar bulunmaktadır. İtfaiye ekipleri, yangının nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlatmıştır.

Olayın ardından evlerine geri dönen mahalle sakinleri, yangının büyümeden kontrol altına alınmasından dolayı rahat bir nefes aldı. Yetkililer, yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda ve halkı gelişmeler konusunda bilgilendirmeye devam edecektir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.