DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eleştirilerine Yanıt Verdi

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eleştirilerine Yanıt Verdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi ve gündemdeki diğer konulara değindi.

ABONE OL
8 Kasım 2023 11:04
Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eleştirilerine Yanıt Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin son grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen kurultayda rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Ayrıca, gündemdeki önemli konulara da değindi.

Akşener, Kılıçdaroğlu’nun “Seçime sırtımda hançerle girdim” sözlerine karşı net bir cevap verdi. “Kul hakkından korkarım” diyerek sırtından hançer vurmadığını belirtti. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı’ndaki konuşmalarına da değindi.

Akşener ayrıca, Karabağ Savaşı’nın zaferinin üçüncü yıldönümünü anarak, İYİ Parti olarak Azerbaycan’ın yanında olacaklarını vurguladı. 10 Kasım’ı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olarak anan Akşener, Atatürk’ü bir umut, bir mücadele ve bir gurur kaynağı olarak tanımladı.

Ekonomik krize de değinen Akşener, enflasyonun artmasını eleştirdi ve hükümetin ekonomi politikalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Filistin meselesine de değinerek Gazze’deki olayları kınadı ve Türkiye’nin bu konuda net bir tutum alması gerektiğini belirtti.

Akşener, yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti’nin hazır olduğunu ve değişim için milletten bir fırsat beklediklerini söyledi. Partisinin değişim ve rekabeti teşvik eden bir siyasi parti olduğunu vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.