DOLAR 32,8313 -0.21%
EURO 35,6751 -0.59%
ALTIN 2.538,160,14
BITCOIN 2169496-2,25%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Halk Otobüsleri Kazası: 1 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Halk Otobüsleri Kazası: 1 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki halk otobüsünün karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:09
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Halk Otobüsleri Kazası: 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, iki halk otobüsü arasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Körfez Mahallesi D-100 yan yol Kandıra Sapağı mevkiinde meydana geldi.

Olayın detaylarına göre, Ankara istikametine ilerleyen bir halk otobüsü, önündeki diğer halk otobüsünün aniden yavaşlaması sonucu arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti nedeniyle 41 NT 056 plakalı halk otobüsünde bulunan S.B. (27) isimli bir yolcu yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi ve polis ile sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralı S.B., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralının sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Kaza sonrasında halk otobüsü sürücülerinin ifadeleri alınmak üzere polis tarafından karakola götürüldü. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İzmit’te meydana gelen bu trafik kazası, halk otobüsleri arasındaki çarpmanın nedenlerini araştırmaya devam ediyor. Trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapılmaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.