DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Yanıt: ‘Sarayının Mutfağını Düşün’

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Yanıt: ‘Sarayının Mutfağını Düşün’

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bugün recmettikleri genel başkanları ofis açmış. Orada inşallah mutfağı da unutmamıştır" sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, evinin mutfağını bırakarak, Erdoğan'ın Saray'ındaki mutfağı nasıl haramdan arındıracağını düşünmesi gerektiğini ifade etti.

ABONE OL
16 Kasım 2023 07:56
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Yanıt: ‘Sarayının Mutfağını Düşün’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde evinin mutfağında çektiği videolarla tanınan ve CHP Genel Başkanlığı’nı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bugün recmettikleri genel başkanları ofis açmış. Orada inşallah mutfağı da unutmamıştır” sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kılıçdaroğlu,

“Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. ‘Ben onu beceremem’ diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin”

ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın mutfakla ilgili göndermesine karşılık veren Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.