DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor’un Golcü İsmi Mame Baba Thiam, Sezonun En Skorer Oyuncusu Oldu

Kayserispor’un Golcü İsmi Mame Baba Thiam, Sezonun En Skorer Oyuncusu Oldu

Kayserispor'un başarılı golcüsü Mame Baba Thiam, Kasımpaşa maçında attığı golle sezonun en skorer oyuncusu oldu. Yönetim, sözleşme uzatma görüşmelerine başladı.

ABONE OL
16 Kasım 2023 21:49
Kayserispor’un Golcü İsmi Mame Baba Thiam, Sezonun En Skorer Oyuncusu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekibi Kayserispor, deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-3 mağlup ederken, Mame Baba Thiam’ın attığı gollerle galip geldi. Ligdeki 12 maç sonunda 22 puana ulaşan Sarı-Kırmızılı takımda Mame Thiam, bu sezon forma giydiği 12 maçta 9 gol kaydetti. Kasımpaşa maçında sahaya kaptan olarak çıkan Thiam, 47. dakikada Gökhan Sazdağı’nın asistinde fileleri havalandırarak takımının dördüncü golünü attı. İstanbulspor, Samsunspor, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçlarında da gol atan Thiam’ın performansı, Kayserispor yönetimini harekete geçirdi.

Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mame Baba Thiam ile uzatma görüşmelerine başladı. Thiam’ın ilk görüşmede düşünmek üzere süre istediği ve diğer seçenekleri değerlendireceği ifade edildi. Oyuncunun menajeriyle devre arasında bir kez daha masaya oturulacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.