DOLAR 33,9861 0.22%
EURO 37,7060 0.25%
ALTIN 2.819,660,37
BITCOIN 1985175-2,79%
İstanbul
23°

AÇIK

13:04

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti’den Ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker: AK Parti’de Siyaset Yapabilirim

İYİ Parti’den Ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker: AK Parti’de Siyaset Yapabilirim

İYİ Parti'den ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP'ye kapıyı kapatarak AK Parti'ye yeşil ışık yaktı. Beker, Meral Akşener'in fuhuş iddialarıyla ilişkilendirilmesine karşı çıkarak, 'AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var. CHP'de siyaset yapmam' dedi.

ABONE OL
28 Kasım 2023 14:15
İYİ Parti’den Ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker: AK Parti’de Siyaset Yapabilirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’den ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker, son dönemde partiden ayrılan isimler arasına katıldı. Beker’in yeni siyasi tercihi merak konusu olurken, iddialar üzerine Beker açıklamalarda bulundu.

CHP’ye katılacağı veya AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt veren Beker, CHP’de siyaset yapmayacağını belirterek, “AK Parti’de çok sevdiğim dostlarım var. Ötesini Allah bilir. CHP’de kıymetli dostlarım var ancak orada siyaset yapmam.” ifadelerini kullandı.

Beker, daha önce İYİ Parti lideri Meral Akşener’in polis müdürü tarafından işletilen otelde fuhuş iddiaları gündeme geldiğinde bu olayla ilişkilendirilmişti. Ancak Beker, iddiaları reddetmiş ve İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarafından yapılan açıklamada da bu iddiaların yalanlandığını belirtmişti.

Fuhuş iddialarıyla ilgili tv100’den Deniz Gürel’e konuşan Beker, “Sayın Meral Akşener’in bir otelde fuhuş yaptırıldığına dair isim vermeden yaptığı açıklamaların ardından Fetövari taktiklerle bu olayla ilgili beni ilişkilendiren şeref yoksunu insanlarla ilgili TBMM çatısı altında yaptığım çağrının ardından bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Sayın Akşener’in işaret ettiği kişinin Adnan Beker’le ne ilgisi var? Keşke bu açıklamaları, bu iğrenç iftiralar tarafıma atılmadan ailemi sevdiklerimi üzmeden yapsalardı, ben de konuşmasaydım. Ben, Sayın Akşener’in şu an yanında olanlar yanında değilken yanındaydım. Yola çıktığında yanında ilk olanlardan biri bendim. Bugün emeği olmadan makam sahibi olanlar hakkımızda konuşuyorlar. Bizim Ankara’da nasıl bir çalışma yaptığımızı başta Ankara olmak üzere Türkiye biliyor.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.