DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Devre Arası Transfer İçin İsmail Kartal’ın İstekleri Doğrultusunda Plan Yapıyor

Fenerbahçe, Devre Arası Transfer İçin İsmail Kartal’ın İstekleri Doğrultusunda Plan Yapıyor

Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için hazırlıklara başladı. İsmail Kartal'ın istekleri doğrultusunda planlanan takviyelerle takımın güçlenmesi hedefleniyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:17
Fenerbahçe, Devre Arası Transfer İçin İsmail Kartal’ın İstekleri Doğrultusunda Plan Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, sezonun devre arası transfer dönemine yönelik hazırlıklara hız verdi. Yaz transfer döneminde önemli takviyeler yapan sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal’ın istekleri doğrultusunda kış dönemi için de harekete geçiyor. Kartal, Sportif Direktör Mario Branco ve transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile bir araya gelerek detaylı bir transfer raporu üzerinde görüşmeler yapacak.

Tecrübeli teknik adamın öncelikli olarak stoper ve kanat bölgelerine takviye yapmak istediği belirtiliyor. Sezonun ilk bölümünde yaşanan nicelik ve nitelik eksikliği nedeniyle bu iki pozisyonun öne çıktığı ifade ediliyor. Branco’nun, İsmail Kartal’a takviye istediği bölgeler için geniş bir futbolcu listesi sunacağı ve Kartal’ın onay verdiği isimlerle görüşmeleri Selahattin Baki’nin yöneteceği belirtiliyor.

Fenerbahçe yönetimi, transferde hızlı hareket ederek yeni oyuncuları en kısa sürede kadroya katmayı planlıyor. Takımın ikinci yarıda daha güçlü bir performans sergilemesi ve yeni transferlerin uyum sağlaması hedefleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.