DOLAR 34,0576 0.03%
EURO 37,6082 -0.05%
ALTIN 2.744,460,04
BITCOIN 19532544,31%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Esenyurt’taki Kimyasal Madde Deposundaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Esenyurt’taki Kimyasal Madde Deposundaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Esenyurt'ta bulunan kimyasal madde deposundaki yangın, 3.5 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ABONE OL
17 Kasım 2023 17:42
Esenyurt’taki Kimyasal Madde Deposundaki Yangın Kontrol Altına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’un Kıraç Osmangazi Mahallesi Sevgi Sokak’ta bulunan bir kimyasal madde deposunda meydana gelen yangın, 06.00 sıralarında başladı. Depoda bulunan kimyasal maddelerin neden olduğu yangında ara ara patlamalar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, 3.5 saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı.

Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Depoda bulunan kimyasal maddelerin, itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışmaları yapılarak kontrol altına alındığı belirtildi. Olayın ardından Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Bozkurt, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için yapılan incelemelerin ardından bilgi verilebileceğini ifade etti. Dron kullanılarak çekilen havadan görüntülerde, yangın sonrası depodaki hasarın boyutu gözlemlendi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.