DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan İstifa Etti

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan İstifa Etti

Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:31
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan İstifa Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de mücadele eden Corendon Alanyaspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Takımın başında bulunan Ömer Erdoğan, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Corendon Alanyaspor, sezon başından itibaren Ömer Erdoğan yönetiminde mücadele ediyordu. Ancak 10 maç sonunda sadece 2 galibiyet alabilen takım, toplamda 10 puan toplamıştı.

Son olarak Süper Lig’in 10. haftasında uzatma dakikalarına 1-0 önde girdikleri maçta Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Corendon Alanyaspor, bu sonuç sonrasında teknik direktör değişikliğine gitmeye karar verdi.

Ömer Erdoğan, bu sezon yaşanan teknik direktör değişikliklerine dikkat çekerek, “Bu kadar kolay olmaması lazım. Çoğu teknik direktörü yakından tanıyorum. Sırf fatura hocalara kesilmemesi gerekiyor” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Corendon Alanyaspor’un yeni teknik direktörünün kim olacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır. Takım, yeni teknik direktörüyle sezonun geri kalan kısmında daha iyi bir performans sergilemeyi hedefleyecektir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.