DOLAR 32,8447 -0.03%
EURO 35,7335 -0.01%
ALTIN 2.543,74-0,02
BITCOIN 2169390-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Real Madrid, Barcelona’yı Jude Bellingham’ın İki Golu ile 2-1 Yendi

Real Madrid, Barcelona’yı Jude Bellingham’ın İki Golu ile 2-1 Yendi

İspanya La Liga'nın heyecanla beklenen karşılaşmasında Real Madrid, Barcelona'yı Jude Bellingham'ın iki golüyle 2-1 mağlup ederek zaferle ayrıldı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:29
Real Madrid, Barcelona’yı Jude Bellingham’ın İki Golu ile 2-1 Yendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanya La Liga’nın 11. haftasında nefes kesen bir mücadeleye sahne olan El Clasico’da Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Ancelotti’nin öğrencileri, Barcelona’ya karşı zorlu bir mücadeleden galip ayrılarak büyük bir başarı elde etti.

Barcelona, maça hızlı bir başlangıç yaparak 6. dakikada İlkay Gündoğan’ın golüyle öne geçti. Ancak Real Madrid, geriye düşmesine rağmen pes etmedi.

dakikada Jude Bellingham, ceza sahası dışından uzak bir mesafeden attığı muhteşem golle Real Madrid’i eşitliğe taşıdı. Bu gol, maçın kırılma anlarından biriydi. Uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Jude Bellingham, ikinci golünü kaydederek Real Madrid’e galibiyeti getirdi. Real Madrid, El Clasico’yı 2-1’lik skorla kazanarak önemli bir zafer elde etti.
Bu sonuçla Real Madrid, La Liga’da Barcelona’yı mağlup ederek lige önemli bir galibiyetle devam etti. Jude Bellingham’ın parladığı bu mücadele, futbolseverler arasında uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.