DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Opera Ziyareti Tepkilere Neden Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Opera Ziyareti Tepkilere Neden Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul Kadıköy'deki opera ziyareti, dünyaca ünlü soprano Pervin Chakar'ın elini öperek verdiği fotoğraf ve konseriyle gündeme geldi. Özel'in bu hareketi parti içinde eleştirilere neden olurken, sosyal medya tepkileriyle dolup taştı.

ABONE OL
21 Kasım 2023 18:08
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Opera Ziyareti Tepkilere Neden Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul Kadıköy’de düzenlenen bir opera gecesine katılması, özellikle Kürt devleti istediği bilinen soprano Pervin Chakar’ın konserini izleyip elini öpmesi, sosyal medyada geniş çaplı tepkilere yol açtı. Opera gecesine CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan da eşlik etti.

Sosyal medya hesabından konserle ilgili paylaşım yapan Özel, Chakar’ın performansını övgüyle dile getirirken, özellikle verdiği barış ve kardeşlik mesajlarını vurguladı. Ancak, gece sonunda Pervin Chakar’ın elini öperek verdiği fotoğraf, parti içinde ve genel olarak sosyal medyada büyük eleştirilere neden oldu.

Özel’in tepkiler karşısında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Chakar’ın anadilinde şarkı söylemek için izin almayı düşünmediğini ve sanatının siyaset üstü olduğunu ifade etmesine rağmen, tepkiler devam etti. Chakar, geçmişte yaptığı açıklamalardan dolayı da daha önce eleştirilmişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.