DOLAR 33,9900 0.14%
EURO 37,8060 -0.05%
ALTIN 2.749,630,13
BITCOIN 1903188-1,27%
İstanbul
28°

AÇIK

16:45

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Chelsea’nin Roman Abramovich Dönemindeki Harcamalar Rekabet Kurumu İncelemesinde

Chelsea’nin Roman Abramovich Dönemindeki Harcamalar Rekabet Kurumu İncelemesinde

İngiltere Premier Ligi ekibi Chelsea'nin Roman Abramovich dönemindeki transfer harcamaları, Rekabet Kurumu tarafından inceleniyor. Özellikle Samuel Eto'o ve Willian transferleri üzerinde durulan soruşturma, gizli ödemeleri gün yüzüne çıkarabilir.

ABONE OL
15 Kasım 2023 23:15
Chelsea’nin Roman Abramovich Dönemindeki Harcamalar Rekabet Kurumu İncelemesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rekabet Kurumu, Chelsea’nin Roman Abramovich dönemindeki harcamalarını incelemeye aldı. Rus iş insanının 2003 ile 2022 tarihleri arasındaki transferler aracılığıyla gizli ödemeler yaptığı iddiası üzerine başlatılan soruşturmada, özellikle Samuel Eto’o ve Willian transferleri mercek altında. Chelsea’nin Anzhi’den transfer ettiği bu oyuncuların transfer dönemlerinde yapılan iddia edilen açık ödemeler, soruşturmanın odağında. Ayrıca, Chelsea’nin gizli anlaşmalar ve ödemelerle ilgili belgeleri de inceleniyor. Bu gelişme, Chelsea’yi maddi cezalar ve puan silme gibi cezalarla karşı karşıya bırakabilir. Sızan belgelere göre, 2010 yılında Roman Abramovich’in yaptığı 40 milyon Dolarlık gizli anlaşmanın detayları da soruşturma kapsamında değerlendiriliyor. İngiliz basınına göre, bu anlaşmaya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakın arkadaşı Sergei Roldugin ve biyokimyacı iş insanı Alexander Plekhov dahil olmuş. Soruşturmanın detayları ortaya çıktıkça, Chelsea’nin yanı sıra bazı isimlerin de bu gelişmeden etkilenebileceği belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.