DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Kontrolden Çıkan Otomobilin Kazasında 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

Bursa’da Kontrolden Çıkan Otomobilin Kazasında 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Yenikaraman Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil, ağaca çarpıp takla attı. Kazada 13 yaşındaki Sena El Casim hayatını kaybederken, sürücü Eyüp Cıtalcı ile birlikte 2 kişi yaralandı. İtfaiye, sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:39
Bursa’da Kontrolden Çıkan Otomobilin Kazasında 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıkarak ağaca çarptı ve takla attı. Suriye uyruklu Eyüp Cıtalcı’nın yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kaza yaptı. Kazada, otomobilde bulunan 13 yaşındaki Sena El Casim, araçtan fırlayarak hayatını kaybetti. Sürücü Eyüp Cıtalcı ve diğer bir yolcu ise araçta sıkıştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Sena El Casim’in hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri, sürücü ve yolcuyu araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.